Monday, February 13, 2012

every guy who says he is not like most guys is just like most guys.


memang betul lah kan, mana mana laki yang cakap dia bukan seperti laki lain, dia pun sama dengan laki lain. 


ehem ehem. haha XD apa kejadah la aku tulis post pasal laki ni kan ? oh mann ohh mann --' bukan hapeee. hari tu kan kan, aku baca la blog girl ni kan, aku rasa macam speechless pun ada lawak pun ada. semuanyaa lahh.


aku kenal lah laki yang dia mention tu. bestfriend aku kotttt! haha KONONNYA bestfriend leww tu. dulu aku ingat that guy ni lain dari yang lain la kan kan? phewww haha. serius la, memang mati mati aku ingat baik nak mati. selalu kot ceramah aku. selalu kot motivate diri aku. dan selalu kot bagi tazkirah lepas solat.


bila aku baca blog tu, rasa macam 'eh eh, dia pun pernah cakap macam ni jugak kat aku dulu. sekarang, kat orang lain pun iye jugok? haha XD' hipokritnya kau. jahatnya kau. gilaaa apaaaa kan kan? :) kau pun tak ubah macam yang lain kan kan.


dulu, aku sangat benci dengan kaum adam. haha :) dan dia manusia yang buat aku rasa tak semua laki sama. tapi yuppp, dia jugak yang buat aku benci balik pada guyss.


haaaa kawan kawan yang tanya aku kenapa aku buat derk bila tengok guy tu, jawapan aku hello kawan! ada ke laki yang baik sekarang nih? why eh, tiap kali aku kenal sorang laki, mesti laki tu bawak problem dalam hidup aku? so, lebih baik aku hidup macam sekarang dari kenal laki yang entah apa apa tu.


dan aku pelik la jugak kan, bila kawan aku tanya habis tu kau nak kahwin ke tak wei? dah macam takda nafsu kat jantan aku tengok. haha XD kawan kawan yang memang sangat caringggg dan daringggg jua :] serius aku cakap kan, bila aku ada kat MMP, banyak mengubah aku. persepsi aku terhadap COUPLE, GUYS and something like that lah kan. 
alhamdulillah ! entah apa apa lah aku ni kan ?


last, aku tak peduli langsung pasal laki. ada orang cakap, muka aku nampak garang, sebab tu la takda laki approach. so whattt ? lebih baik muka aku garang dari aku tergedik gedik layan laki. contact dengan laki kan? 



Live the life you love and love the life you live!

aku cukup menyampah tengok status status facebook yang direct cakap dia tengah in love ke hapee ke. bercinta bagai nak rak, tapi last last putus jugak. macam takda motif je couple, kan kan? haha XD well, bercintalah selepas kahwin. lagi syiokkkkk derr ! ----> tiba tiba keluar pasal kawin. semuanya virus ummi akuuuuuuuu! hahahahahah



kenapa semua lelaki yang berada di sekeliling aku ni kejam ? hanya pandai menyakiti hati orang lain ? kenapa mereka semua selfish ? kenapa mereka semua ? 

0 oh ye ?: