Thursday, March 10, 2011

exam su**


سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

ASSALAMUALAIKUM

eh eh exam sudahh habiss ya! horayyyyy -.-' happy gilagila lahh ;) setelah 2 minggu berturut-turut aku perahkan hotakk aku yang 'cerdik' nih, akhirnya! habis jugakk. perasaan perasaan? memanglahh tak leh nak hurai dengan kata-kata. mase kuar dari dewan tadi, perggghhh rase mahu pecah sihh dadadada aku nak terjemahkan perasaan happy aku tuh. *errr menitiskan air mata ya sedikit HAHA

mase jawab exam last, tafsir tadi. dalam hati 'hoo nih doh kertas terakhir. kertas ke 23. eh gapooo? ketas ke 23?' HAHA macam tidak percaye gituu aku dah exam 23 subjek. hape aku jawab ? HAHA jangan ditanya ya! aku jawab koksir kokdam ore kelate oyak. hee~


overall, tentang exam tu terselit err err lahh ya. agakk 'senenggg' dan agak 'susass' aku score dapat fail 5 subjek mungkin. eh eh sikit je tu wehh aku score. orang lain banyak lagi score fail. aku nih kire baguss hape score fail sikit sikit. aku score fail ADAB NUSUS terutamanya. alaa yang ni bukan score dah pun. memang failll lahhh! kalo tak fail, memang hotakk aku ni superb nak gila lahh. tapi tapi, 'olohh relaxx ar dapat fail, tok kei nok A semo. kalu A semo kei, femes pulok' HAHA take it as easy ya. dont burden your mind with something like that~

okehh bagi subjek akademik, ade la jugakk terselitss ketargetann tuh. contoh ; mathmod mungkin sejarah mungkin pqs mungkin psi pun mungkin dan lain lain mungkin lahh kot. *ehhh koya bijak gitu kan kan? hade aku kisah? my tagline - ikut mu la budok! caro apo aku.

for fizik, i already know the result. i got ? for this subject. mungkin sikit bagi anda tapi sudah banyak bagi saya. bio kimi addmath, result macamane lahh agak-nya ye? fail ke tak fail ke tak? eh fail ke? eh takk! eh ya kot. eh tak tahuu.

feqah hadis and the ganggss? result macamane lah ye? eh lantakk-lah. hape aku peduli? eh ingat aku hafal hafal tu atas kerelaan aku ke? eh ade la jugak terselit kerelaan tuh tapi tak de lah banyak sangat. mungkin rela tu dalam 0.00001% je kottttt.

eh eh macamane ye aku nak pegii amik result arab nan cikgu kalo aku fail? mestii 'shahira shuhada' aku pegii dengan muka bodoh. '15 markah' aku still buatt muka bodoh HAHA tapi kalo result akademik, 'shahira shuhada' aku pegi dengan selambe '15 markah' teriokk situ laluh! HAHA

nampak sangat aku minat akademik lebih kan kan? ohh aku sangat lah mengakuinya tanpa berselindung lagii. genetik ummi aku lebih banyak dalam diri aku dari genetik baba kottt.

okehh! sebagai lepas-an stress, aku nak bace novel puaspuas tengok citer puaspuas sms puaspuas tido puaspuas gayut puaspuas *ehh part gayut tu bukan.yang lain tu betul ;) ya laa. aku nak gayut dengan sape? mane la hade orang sudi nak gayut dengan aku kann. maklumlahh aku kan jenis ? tu sikit..... ;'(


happyy holidaaayyyyy. happy kan kan kan? dah lame aku tunggu cuti nih. dalam perancangan mahuu bercuti ke melaka. cuti nih hadiah yang aku tuntut dari baba aku fasall pmr baru nih. hikhik baru dapatt ;)

* malam ni nakk layan novel CBKO yang dipinjam dari saudari nenek fadhlina ;) macikk terimasehh sebab bagii pinjamm.

dahhh ! lupakan exam. amaran ; jangan sape sape berani sebut fasall exam depan aku ya! kangg aku lempangg kangg baru padann muka.




2 oh ye ?:

ms.sugarcandy said...

harhar~ byaso laa tuhh...btw..pqs psi jgn bajet tggi2...pmrkhn mmg susah thp gajah terbang dooeee iraa:D

TRIPLE S ♥ said...

payoh sangat ko nok target? dgr2 psi hok payoh nok dapat