Friday, July 22, 2011

tamat sudah SG akuuuuu :D

سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


jumaat, 22 julai 2011, tepat pukul 11.30pm, semua family aku dah tido. aku je yang tercongok depan lappy sokseksoksek sorang diri tengok SG aka secret garden :) !


walawehh walawehh, memangg best gilaaaaaaa !


mula mula episod tu, still kontrol macho lagii. sedih sedih, tapi tahan tahan airmata jangan bagi keluar. tuptup masa episode 15 tak silap, mase gilnaim kena ugut kat omma hero tu, memanggggggggg perghhhhhh! lebat lebat lahh wei aku nangis. dan yang paling sedihh, bila hero tu sanggup tukar nyawa dia semata mata kerna heroin. whattttheeeeeee???????


nangis sambil pelukk teddy bearr! lagi lah masyukkk aku nangiss. haha


sampai ummi aku pun tego. dan kata 'ya allah anok akuuu. bekok mato mato triokk' :D


bagi aku, hero dalam cite ni memang jadi idaman setiap perempuan lah kot. sanggup buat ape saja untuk perempuan yang memang takde ape ape yang special. kaya pun tak, cantik pun tak, dan tinggi pun tak :) hikhihk --'


memangg macho lahh watak hero nih. aishhh aishh --' how i wish to have someone like him, yeckssss? HAHA



bila dengar lagu nih, memang menitik taktaktak lahh airmata aku. memangg layannnn habisss lah weii :)

ni qoutes yang sempat aku cilok dari cite ni ;

1. in this world, there are some things that you are happier without knowing. but i think to me you are one of those 

2.  no woman in the world would start a love with an ending 

3. what is so harsh in your dream ?
because you are in my dreams.
you are not happy with me even in your dreams ?
even so, come. tomorrow and the day after tomorrow


aku rase citer ni kedua terbaikk selepas auntumn in my heart kot. mungkin ada yang kata cite ni tak best. tapi bagi aku, yang best-nye bila aku tengok hero dia terlampauuuuu suwiiitttttt! sampai aku pun ter-imagine dapat laki gituu. ohhhhh gilaaaa~ :)

citer ni lain dari yang lain. hero jadi heroin, dan heroin jadi hero. anehhhh! tapi bestt. tiap kali ada masalah, mesti soul switched kalau hujan. tapi, memang tak pernah wujud pun dalam dunia yang nyata ni kan? it's only fake!

yang ni masa hero tulis surat tuk heroin sebelum dia switched-kan soul. 
time ni suwiitttttt. HAHA :D


i do heart youuu !

6 oh ye ?:

GKA said...

GKA da khatam awl tahun da...now xtahu nk tgk citer ape lak...bnyk sgt download

TRIPLE S ♥ said...

wahh, gila korea eh ?

Encik JI said...

xtgk korea.lyn jpun je. hehe

TRIPLE S ♥ said...

jepun best ke eh?

saya tengok one litre of tears, err tak best sangat

l0veDec0de said...

waaa...mmg trbaek citer nie!!!!hyun bin, saranhaeayo ..huhu ~_^

TRIPLE S ♥ said...

sarangheyo hyun bin jugakk lahh :) haha