Wednesday, November 16, 2011

Last Day 2011

assalamualaikum (:


ehem ehem, aku pergi sekolah hari ni. harap maklumm (: haha perghhh mabeles mabeles gilaa kot aku pegi sekolah. macam tak percayaaaaa. agak bangga okayyyyy ? >.<


actually, aku nak ikut ummi pergi maktab tuk study alkimiya' hari ni. tapi, kak nor ada kerja yang nak dibuat. jadi, aku pun pergi lah sekolah. lagipun, kawan aku ada buat makan makan sikit. emmmm, jamuan akhir tahun bagi tahun ni, tak buat :'( mungkin sebab SPM, kotttT?


hajar bawak kek coklat, kuya bawak mee goreng dan aku ? hihi aku bawak chekmek molek je >.< kek coklat hajat memangg perghhh ngetop dan mee goreng kuya pun memang besttahhh ! tapi aku tak makan banyak. sebab ada problem dengan perut sikit :'(


lepas siap makan, pergi masuk dewan blok aku. then, okayy la rasa macam gangster pun ada bila masuk semua orang tengok. errr, bukan semua lah, yang dekat dekat je.


and then, seperti biasa la ada la gossip gossip tu sikit. and yes! mesti tersebut pasal guyss. ohh gerrr, tapi tadi, macam pelik gitu terkeluar pasal budak alam syah. stand for SAS! haha,  kawan cakap budak budak SAS ni hensem hensem, gulppppp haha. ohh ya ya. mungkin ? not sooo handsome actually. tasnim cakap hebat lah budak SBP or even MARA. and ye, aku pun sedikit setuju. 1% maybe? 


aku rasa budak SBP MARA ni takda la teror sangat kottt ? IQ dia sama je kot dengan sekolah aku. maybe tinggi sikit IQ sekolah aku kott ? cehhhh ! for me, budak SBP MARA bukannya genius seperti yang diheboh hebohkan pun. biasa je kot (: bodoh bodoh macam aku jugak. cerdik cerdik macam aku jugak. takda bezanya pun. cuma mungkin upp sikit dia dari sekolah MMP ni, sebab dia ada dinner light or blabalbalabla. MMP takda semua tu. teringinnnn :'( 



tasnim, perghhhh bawak buku derrr pegi sekolah! haha (: dan dia tanya hajar pasal fizik. ohh fizik bebehhhh (: chill lah. senang jerrrrr.


aku, kuya, mia, ned duk kat luar sambil sembang sembang cakap tentang serba serbi (: lepas tu, aku masuk dewan pegi tempat hajar dengan tasnim. dan tasnim pun tanya la sikit sikit pasal fizik. dan alhamdulillah la boleh jawab sikit sikit even ada sikit yang blurrrr ?





and then, lepas tu pergi taman karisma. oh yaaa, aku dan mekned jadi budak otak senget seludup masuk kamera kat sekolah. hahhaha, be coooool bebeh (: amik gambar sikit sikit. dan kuya pun buat lah sendirian berhad photoshoot dia tu. gambar gambar tu agak tiptop jugak la, lebih lebih lagi gambar bokehh.




dan mulalah start amik gambar yang karut marut. tika aku sakit perut pun dia snap, macammmm ? erghhh




ohh okayyy. rasanya tetap cunnn, errr? haha >.<
with my sayanggggg (: me love you !
#burokkkkk ! but, i love my weird face :) haha

 lepas tu, pergi kat kelas 4K6. and then, yayaya situ la pulak tempat yang menjadi mangsa (: kebetulan masa tu budak form 1 dan form 2 ada jamuan. tapi, dia orang tak bawak kamera? agakk anehh kot. dah kau tak bawak sangat kamera, meh tolong akak akak snap! haha (: tapi, agak berhati hati la sebab takut kantoi dengan cikgu. okayyy bak kata ned, ehh tok penah aku skema ginih. haha


jalan nak masuk tandas (:
yang ni set timer. sebab tu la muka kuya macam erghhhh, haha









disebabkan boringggg yang terlampau, pergi kat padangg. then, 













hajar marah kuya sebab rapat dengan aku. ohh yangg! haha (: 
seolah olah membajetkan diri (:
aku kan sayang hajar, ehem ehem. jadi, aku pun bergambar la dengan hajar. auww auww siap peluk lagi. haha, teringat pasangan gay yang aku tengok dalam efbee. haha





hajar is my deskmate (: and, yes! she is my close friend. rakan yang sesumbak dengan aku (:
kuya pun suruh berlakon kononnya nak tengah pikat lah ni. dia suruh aku tengok langit. aku tengok kejap, lepas tu hahahhahahahah! lawokkkkkkkkkk. memang aku takleh nak control control ayuu. haha




kuya pun tutup gambar dia, lepas tu dia cakap, mekda! acu mu imagine kalu aku tutup muko aku. errr, arghhhh terus aku imagine ada jantan kat situuuu. mak aihhh sengall ! haha


hmm, nak tunggu pukul 2 tu, hajar, kuya, mekned, mia masih membeng**kan diri lagi. masing masing buat muka nerd. erghh


haha! sedo sedo sedo (:
bila balik rumah, tengok ada yana dengan mimi. dia tengok aku pegang kamera. lepas tu, mimi cakap, kak! puku gamba ahhh. tanding mano putih. mesti mimi! kakak kei ugly iteee. aku pun, wooooo panas panas! aku pun snap yana dan aku, last last, amik kauuu ! haha




alololoolo cute nye muka yana! macam maknyaahhh. haha (:
ehem ehem, mimi pun cakap, olohh cahayo jah tu. baktu muko kakak putih. aku pun cakap, dei ite tu ite la ite! tok soh kecek banyok ite! mimi pun terus senyap dan blah masuk bilik. malu mungkin? hahahahhaa


last but not least ;




#minggu depan dah start kelas tambahan. okayyy terima kasih, assalamualaikum ! i love my besties, forever and ever (:


maaf kalau gambar burok :')

2 oh ye ?:

AthirahBahrum said...

sekolah perempuan ke? btw, after finich ur school, SPM, u will miss ur friends :)

cik kumbang said...

subhanallah indahnya ciptaan tuhan :)
sejuk mata memandang :)