Tuesday, December 20, 2011

simple at all, speechlessselamat tinggal awak :') mungkin selamanya kita takkan pernah bersua lagi. setelah seminggu lebih saya selalu tengok awak, selalu tengok gelagat awak, akhirnya esok awak dah takda. mungkin awak dah nak balik cheras, kan? 

terima kasih atas segala galanya. 

saya akan selalu ingat attitude awak yang menambat hati saya! :)

saya akan selalu ingat bacaan doa awak! :)

saya akan selalu ingat muka innoncent awak bila guys lain tengah cakap pasal benda yang karut marut! :)

saya akan selalu ingat wajah berkerut wak bila tengah cuba solve soalan addmath! :)


saya akan selalu ingat awak sentiasa tersenyum bila tiap kali saya atau orang lain tanya cikgu! :)

mungkin aneh, bukan? walau kita tak pernah berbicara, saya terpegun dengan kelakuan awak. sabar, walaupun orang hina macam macam. i just? arghhhh hebat, ohsem lah kau ni! haha XD


sampai sekarang, saya masih tak tahu nama awak apa. bila awak bercakap dengan cikgu, maaf sebab saya pun tumpang tadah telinga walau perlakuan saya macam innoncent sikit. dengan tumpang tadah telinga ni la saya tahu yang awak student sbp.


pada mulanya, saya tertarik untuk tengok awak sebab awak mirip dengan kawan saya yang sekolah kat S-A-S. tapi, maaf sebab saya dah terlalu terleka sampaikan kadang kadang muka awak pun dah nampak muka dia. haha XD awak dan dia, mungkin sama sama baik. mungkin sama sama berjawatan tinggi dalam badan agama. tapi, mungkin lebih awak sikit kot. mungkin!

selama ni, tiap kali saya pergi tusyen, mesti saya nak stay kat depan. tapi, entah kenapa bila saya pergi tusyen pakar dan saya tertengok attitude awak, saya pilih tuk stay barisan kedua ataupun ketiga. anehnyaaaa :/

hmm, tidak! awak jangan salah faham, orang lain pun jangan salah faham. aku tak minat dia, cuma aku ter-speechless tengok attitude dia. bukan aku minat raut wajah dia, cuma, cuma aku suka kelakuan dia.

aku berharap suatu hari nanti aku dapat jumpa seorang insan yang attitude sama macam dia. atau lebih baik lagi. raut wajah langsung tidak penting, yang penting - hati !

last but not least, good luck SPM tahun depan, budak A-S-I-S :) semoga dapat result yang cemerlang. same goes to me, insyaallah


*i just can say that dia seorang yang amazing, awesome ! aku tak boleh nak describe macam mana, tapi? sooooo good! agak agak 'dia' tu super duper dari ni lagi ke sepertimana yang diuar-uarkan oleh orang yang kucintai? (persoalan dalam hati yang tersimpan kukuh :D)

bila aku story kat umi, ada lah something ummi cakap yang buat aku terfikir, betul ke semua tu? wahhh, awesome-nya! hebat-nya! peramah-nya! hmm, 

i am responsible for what i say :)

#tolong jangan silap sangka!

0 oh ye ?: