Saturday, March 03, 2012

3 Mac

hari tu baru bulan januari. masih terkinja kinja, masih happy lagi sebab sedar yang SPM lambat lagi. jadi, silibus form 4 pun pandang macam nak tak nak je.

minggu lepas, baru bulan febuari. still dengan perangai yang sama.

dan hari ni, dah bulan mac. kejapnya masa berlalu. nanti pejam celik pejam pelik, dah nak trial. pejam celik pejam celik dah sampai pun SPM. 

esok, exam yang first. exam kali ni aku berazam untuk buat yang terbaik. drill biar kaww. sebab aku tahu nanti exam lepas lepas ni pasti aku down. hukhuk. jadi, at least biarlah exam kali ni menjadi pemangkin semangat untuk aku :)

doakan aku ya peeps, 

1 oh ye ?:

Cik Ayu :) said...

ggod luck yer dik :)