Thursday, May 17, 2012

addmath, aku kecewa

post ni dalam bahasa kelantan :

addmath, mu tahu kei aku sayei gilo gilo ko mu. berapo lamo aku habiskan masa aku semata mata untuk mu. kalu aku boring, aku tok bukok buku lain. aku bukok mu sorei jah. mu tahu tok aku happy lajok lajok bilo aku tahu ada dapat full duo kali tahun lepas. aku happy sangat sangat, aku harap mu tahu. 

marin, aku study mu gilo gilo ahhh. pukul berapo aku tido sebab mu. aku gi sekoloh dengan ready benaa. haha. lawok dih aku kei ? 

mulo mulo gi koloh, nok masuk dewei. bukok jah ketas, aku sero nok pesei laluh tengok. semo nyoh, wehhh gedio bendo lahh ni weh ? tok rajimmmm aku tengokkkk! nok jerit sero aku sero tahu dok mu ?

mulo mulo tu aku perasei sangat ah, memei aku tok pehei gedioo. haha. tapi last minit, aku napok semo semo hok aku patut buat. aku sero allah tutup gelap gelemak otok aku mulo mulo tuh, tapi last last allah bukok balik. so, aku jawab slow slow. 

then, bilo tubik dewei, aku tengok lin jerit. aku tok gi pujuk lin pun, sebab aku sendiri pun tokleh jawab :')

maso paper 2, hok ni ah hok kritikal benaa aku sero. mulo mulo belek kertas tu pun aku selok doh tengokkk! haha :')

gapo dio bendo lah nihhhh ? 50 minit doh berlalu, tapi aku baru duk kat soklan no 3. memei kelu lajok. jenggg lajokkkk dohh --'

belek belek tengok, macei tok pernah jupo. aku paling, tengok semo ore relakksss jah jawab addmath. air mata pun sero nok titik taktak. tapi sabar. sabar sabar. tengok intergration pun tok tahu gapo sekaro. macei tok rajim rajim buat latihan.

memei first round tu, memei tok tahu gapo. try hok tu, krenggg. try hok nih krenggg. last kali, allah bukok pitu hati. aku sero macei ado ore oyak kat ku wak gini soklan ni, wak gini soklan tu. aku sero macam ? ya allah terima kasihhh.

doh la pressure, student2 mmp pulok gegei po ore baru tubik dari hutei. memei sero nok bangun then jekoh sep2 yo deras deras pah gi napa sorei sorei. haha >.<

bio aku buleh jawab, masa pun nok dekat dekat habis benaaa doh. pah tu, bilo aku angkat tangan nok ketoh, cikgu pulokkkk dohhhh ! stress gilo mati ahhh tadi. first time aku tekkei gitumo. haha

aku cepat cepat check mula. maso nok habis doh, aku pun tanyo sarah. weh, senei ko? sarah oyak, aku nok pass jahh weii. sarah tu budok expert ah addmath. macam aku jugak. kahkahkahaka nak jugakkk~ kidding.

lepas tu aku tanya husniah. dia cakap susah gilaaaaaa. pastu masa nak hantar, aku tak nak hantar lagi, nak check. sarah dan husniah oyak, a doh mu nih mekda. aminnn --'

bilo aku tubik dewan, aku just cakap aku tokleh wak dan terus nangisssssssssss kat tepi jamban uh. lepas tu aku konyok konyok ketas tu. arghhhhhhhhhhhhhh stressssss gilo gilo. tok penah aku jupo soklan math.

soalan addmath paling payoh atas dunio ahh aku sero. setaro hok spm senei jah. hok nih ? memei blur terus. budok hok 100 sokmo pun ado tinggal. 

patut pun cikgu oyak kalu dapat 10 markah tu toksoh kejut ahh. spm buleh a. bila aku dengar, memei ah tok terkato. lonih baru aku tahu bakpo. sebab YIK NIH BENDO AJAIB KELAPAN ATAS DUNIOOOOO. hahaha

memei aku sero lah kei, sapo hok dapat jawab soalan addmath sakni tanpo keno mikir sakit otok otok, just tulis jah. memei gerenti cop tangan ah dapat A+++++++ dalam spm.

so, sapo sapo hok nok soklan addmath tuh, buleh ah oyak. meh kito tengok terror setaro manooo demo jawab~ deal ? hahahha

letihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~ hanya mampu menangisssss mengenangkan addmath.

last, kimia fizik addmath pun aku sakit palo otok, bio isnin nih gano lahh weiiiiiiiiiiii ??????????????????

2 oh ye ?:

Maizatul Syuhaidah said...

amboi nsib baik saye pham skit2. kat johor sni addmath susah mcm x pnah blaja. pdahal da tusyen smue. paper 2 cume tau jwb soalan simultaneous je. yg lain hentam smue. yg x jwb pun byk :(

niknabil abdullah said...

mancester city berusaha selama 44 tahun baru dia menang liga perdana inggeris..

usaha kena ada kesabaran..insyaallah..