Monday, November 05, 2012

Hari Spm

heyyohhhh! tahu tak hari ni hari spm? hikhok ^^


aku suka gambar ni sebab nampak aku matureddd. wuhuuuu~ hahaha

aku tak tahu la nak cakap apa. ready ke tak lagi aku ni sebenarnya ehhhh? puhlis puhlissss aku tak tahu nak cakap apa. hahahahaha XD krengggg

berdebar ke tak aku ni sebenarnya eh? entah la. aku tak rasa pulak debaran dupdapdupdap sampai tak boleh tidur sebab tadi pukul 9 lagi aku tidur. hahahahhahaha :)
tu ahh. nak cakap berdebar, aku rasa tak kot. untuk masa nih lahhh. esok tak tahuuu XD 

tak berdebar, tapi tak reti nak describe perasaan. acewaaaahhhh. hahaha :D okay jujur ah. tadi kan aku tidur pukul 9, bangun pukul 11 dan still stay up sampai sekarang. tadi kan kan, masa study lah kononnya, revise sinopsis komsas. boleh pulak masa aku syok syok study (konon), aku tertidur dengan buku atas tangan, kepala duk terapung apung (eh?) then bila aku bangun, 'eh! bilo maso pulok aku nero nih? aku sero aku baco tadi.' hahahha berlaku sebanyak 3 kali. kihkih ^^ 



oh well, tadi hampir semua aunty cousin call cakap goodluck. even kak nis yang berada di mesir. phewwww terasa disayangi dan diingati selalu gitu. hikhok ^^ terima kasih terima kasih. sayang semua :) thanks sebab sudi bagi support.

jujur lah aku cakap dari hati yang paling dalam. aku rasa keadaan aku nak spm lagi worst dari trial. seingat aku lah kan, masa trial hari tu, aku study la jugak. tapi spm? kosong kosong kosong oh oh. aihhhh 

ya allah, berikan aku ketenangan. aku tak nak rasa berdebar sebab kalau aku rasa berdebar, tak syiok. tapi kan kan, kalau aku tak berdebar, adrenaline aku tak keluar, lepas tu tak leh increase blood glucose level nak buat cellular respiration untuk generate energy lahhh. nanti takda energy lah pulak aku. eh entah. aku tak tahu apa yang aku merapuuu. malas nak backspace. 

haaa, aku nak cakap sikit pasal parents. umi aku yang telah dipengarhui movie kabbi kushi kabi gham berpesan, 'kakak! kalu kakak nervous etc, kakak pejei mata dan bayangkan umi baba duk depei kakak, mesti tenang.' fuyyoooo ummmi akuuu. kelasss gituuu. haha



ummi baba, dengar siniii! (tiru pinaa XD) kakak tahu kakak malas sangat lonih. kakak fed up doh tengok buku. (ayat macei pro bena doh pegei buku. haha alangkah indahnya dunia jika benar) tapi kakak nok ummi baba tahu lahh kei kei. kakak sayei ko ummi baba bena even kakak ni peranga po gapo tok tahu. so, kakak nok sangat tengok umi baba jerit jerit bekok mato mato meroh hidung hidunh bilo tahu kakak dapat straight a. alohhh macei pmr baru ni lahh. so, kakak janji kakak akei belajar sungguh! even sudah terlambat. tapi, rezeki tu terserah pada allah lah. --> ayat belakang macam spoil gituu statement akuu.



kakak janji kakak akan happykan family kakak lagi. kakak sayei family kakak tahu dok tahu dok? insyaallah kakak sanggup buat apa saja untuk tengok family kakak happy. insyaallahhh hingga ke akhir hayat kakak.


ya allah. berikanlah kepada aku, kawan kawan aku, sepupu sepupu aku kejayaan dunia akhirat. tenangkanlah hati kami ya allah. permudahkanlah urusan kami untuk gembirakan hati parents kami ya allah.

berikanlah kejayaan kepada kami. ya allah, seandainya kau tetapkan kejayaan untuk aku, berikanlah kawan kawan aku kejayaan. dan seandainya kau tetapkan kegagalan untuk aku, janganlah kau tetapkan kegagalan untuk kawan aku. aminnn. kau ikhlaskan hati aku selamanya ya allah. amin. sayang semuaaa :)





dan sepupu.aku harap kita sukses sama sama. insyaallah kita semua dapat grab straighttt. ohyeahhhh!!! 



yang ada dalam otak. nak tidur nak tidur. mengantuk! hahahaha :) 

p.s : bereh! nok tidur. bosei ko mohd shadzwan ngepek suruh tidur. aihhh supo ore tinooo! hahaa. thank you abe we :) euwwwww. hahaha XD - sekarang pukul 2.02am, 5 november 2012

3 oh ye ?: