Friday, January 21, 2011

iwe digilai ramai ?


assalamualaikum.

iwe digilai ramai? whatt! HAHA agakk lawak. before i story moly, aku nak bagitawu yang iwe nih adikk aku. bukan boyfie aku yeahh! (:

meh aku describe serba sedikit pasal iwe nih.
-agakk hitamm tapi hensemm
-hade senyuman yang menawann. perggggghhh
-agak tinggi kot. tapi tak de la tinggi sangat. tinggi aku ag beb!

ceni citerr die ;

semalam mase tengok citerr bukan diriku, mimi tunjuk gambar iwe kat aku dan ummi.
mase tengok gambar tuh, tak tawu la tu iwe. sebab agakk anehh (: bile tengok tengok 'iwe ruponyo. aku ingatko sapo. muko pelik jah. tapi semakk.' HAHA

gambar tu hensemm siott even candid, hee~ tak leyh nak uploadd kat sini sebab malas nak scan (: *ya ya ya. saya bukan seorang yang rajin

pastu, mimi gi tanye iwe 'abe! bakpo ng gambar nih?' iwe just buadd donno. mase tuh die tengah goreng kepokk. *ade sape sape yang nak buadd menantu tak adikk aku nih?

selepas dikorekkorekkan cerita, ruperupe nye ade la sorang perempuan nih snap pic iwe mase jamuan akhir tahun hari tuh. lepas tuh, perempuan tu pegii cuci pic tuh. and suh kawan iwe letak pic tuh dalam begg iwe. tapi iwe tak tawu pun sapee perempuan tuhh .err. mungkin perempuan tuh suh letak dalam beg iwe sebab nak suh iwe tawu yang perempuan tuh minat die kot. HAHA.

memangg pergggghhhh la perempuan tuh. dah lahh amik gambar laki senyapsenyap. pastu, siapp cuci agihh. HAHA memang kaw lahh budakk! kau terhebadddd. berani. kalo aku la kan. snap senyapsenyap lepas tuh simpan dalam lappy. cuci gambar tuh tidak akan sekali-kali. whoaaa~ nampak macam pernah buatt je aku nih.

exceli adee banyak agi pasal perempuan yang minat iwe nih. contoh mase iwe darjah 6, ade
perempuan yang gadohh sebab minat iwe! can you imagine? iwe? HAHA macam tak normal aku tengokk. tak de perasaan kat perempuan.

mase awal tahun baru nih, iwe dapat tawu yang die dapat kelas pertama lagih. kirenye stay kelas same la. bile iwe balik 'ummi. ore xsei dok kelas tuh. ore nok dok kelas nombo duo.' ummi 'bakpo?' yang ni pun bolehh menggeletek hati aku jugakk. (: iwe 'kelas tu capur tino jate. malas ore capur ng tino. xsedakk' HAHA iwe iwe iwe. sedo3~ aku ummi suko selokk time iwe cakap gituhhh. dushdushdush.

abee! kakak banggo sebab abe digilai ramai. baguh baguh baguh. abe semak doh. kalu abe bijok, koho rama pue minat. (:



2 oh ye ?:

najwaMazlan said...

baiklah!
you got a really jambu bro!
haha!

Amalina said...

Really handsome adik Ira, haha<3