Tuesday, July 05, 2011

i miss my old.

سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


assalamualaikum :)


dengan bangga aku cakap aku tak pegi sekolah hari ni. yeappyyyyyy kihkih. sebab? mesti ada alasan yang kukuh punya kalau aku tak pegi sekolah ni sebab aku kan budak rajin. err -.-' HAHA sila muntah


aku tak pegi sekolah sebab demam mungkin? tak demam sangat lah kot. eh, memang tak demam pun. cuma batuk && fluuuu jee.tapi, dah lebih dari seminggu kot sakit sakit macam orang kena tinggal laki nih. since dari yana masuk wad lagi : (


hari ni ada thobur aka perhimpunan kat sekolah. && ada pulak penyerahan slip peperiksaan lepas thobur. jadi aku amik keputusan tak pegi sekolahhh. aku amik ke tak amik slip tu, aku dah tahu dah result aku. pasti aku dapat nombor yang palingggg last dalam kelas kan kan? tak pun kedua ketiga last kan? wuhhuuuuuu sebakkkkk ! daripada aku sedih tengok result aku yang hanya dapat 2 mumtaz tu, jadi ada bagusnya aku tidur :)


memanggg boring nak mati. jadi, aku pun try la usha komputer baba nih. dan dan ternampak lah gambar aku mase kecik kecik. haha. 


DULUUUUUU ;



hahahahahahhaah memangg muka aku takleh blahhhh !

SEKARANGGG ;




memangg muka aku takde beza dengan sekarang. sebijik sebijikk. cuma mungkin yang bezanya, dulu aku tak dicemari sebarang pimple(S) lagi. sekarang? no komennn :/ dulu, mungkin putih sedikit, sekarang hitam banyak banyak :/


ni je gambar mase aku jadi kanak kanak riang dulu. mase hidup aku tak pernah ada masalah. hidupp sentiasa happyy :) tapi sekaranggg? aihhhh --' 


mane lagi gambar aku mase kecik kecikkk? 


aku tak kisah andai muka aku buruk sekalipun. bagi aku, no matter what you look like, you are beautiful in your own way! dont let anybody bring you down because the ones that say you are ugly actually the ones that wish they were as beautiful as you are :)


wawawawawa~ nak terguling tergolek aku tengok gambar aku mase aku bayi lagi. gemuk gedempolllll ! memang gemuk gilaa, aku pun rase macam 'eh, aku ko nihhhhh?' HAHA


seriously rindu zaman zaman kecik kecik dulu. mase ayah, mek gunung ada ;'( aisehhhh --' sebakk semacammmm >.<


I LOVEE JUST THE WAY I AM  !


5 oh ye ?:

SWEETSYAZA said...

sekarang comel,manis :)

Cik Purple Pinkypuff said...

wah! cun giler..:) cp dtg sini..:) tolong cp bole??:) kelik>>Bah, tolong dulu komen Entri ni Bah..:)
thanks!:)

ツCik Ch0kiEツ said...

cantik sangat2 lah :)

annur az said...

comel lah..heheh

TRIPLE S ♥ said...

all ; thank you ya. you all pun cantik ! setiap makhluk yang allah cipta, semua nya cantik cantik.