Sunday, August 28, 2011

im not afraid to try again. im just afraid of getting hurt for the same reason.

سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


salahkah andai aku masih terus berharap? salahkah andai hati ini mengharapkan satu keajaiban berlaku pada malam raya? salahkah andai diri ini tetap menegakkan ego setinggi langit yang makin menghilang?


dan salahkah andai diri ini mempunyai ego setinggi langit andai itu dapat melindungi diri aku? dan salahkah andai masih terus berharap?


perit rasa! tapi, cuba untuk bertenang dan terus mengukir senyuman. 


maaf andai insan yang bernama shahira shuhada ini terus membodohkan diri dia semata mata kerana alasan yang bodoh :')







selasa ni dah raya kan kan? wahhh! aku taknak raya boleh? aku takut andai dah tak sempat nak jumpa ramadhan lagi.


aku rindu bulan ramadhan, bulan yang penuh keberkatan.


tahun ni, ramadhan yang paling bersejarah dalam hidup aku. ada dua perkara penting yang penuh bersejarah dalam hidup aku.


thank you ya allah sebab dah bagi aku kekuatan untuk teruskan perjuangan untuk menghabiskan bacaan walaupun masa tu tengah serabut dengan trial smu.










SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, sahabat :)



maaf andai diri ini pernah ketika menyakiti hatimu. maaf andai diri ini pernah menghinamu. maaf atas semuanya.





1 oh ye ?:

tia fatiha said...

betul2 . kan senang bulan ramadhan lama lagi . mmg betul, samalah ngan Tia ada banyak perkara yang manis sepanjang bulan mulia nie . huhu . Selamat Hari Raya AidilFitri~ :)