Sunday, July 29, 2012

esok trial (: hikhok



30 JULY - tak ingat. tapi rabu last week sebelum raya.

esok trial (: hahaa chill lah mekda. trial je punggggg. bukan soalan munkar nakir lagi. hahah XD ingat lagi masa tusyen karisma baru ni, alin cakap, 'da! minggu depei trial doh.' aku pun jawab ah, 'trial jahhh pun. bukei spm lagi. hahahhaa' <--- persedapkan hati ^^ lepas tu ayie pun cakap, 'holaaah ore biso lain.' nganyinggg !!! what theeee ? saja nak cari gaduh dengan aku eh? aku tahu la kau lagi ohsem dari aku. --' tapi, aku pun ohsem jugak apa? kihkihkih. kekoyalinggg --' ahh malas aku nak peduli fikiran orang lain. im awesome the way i am bebeh !


seriously aku tak ready langsung lagi. langsung tak sentuh buku. oh man --' memang rajin nak matiiiii. haha XD  PSI SEJ PQS palinggg aku takut. dan of course arebbb jugaakkk.haha why? sebab subjek tu subjek haflinggg semuanya. so, aku semestinya tidak haflingg lagi. hikhok. orang lain dah berkebuk tinggal aku. aku still lagi tersengih sengih macam kera busuk. cis! takpe, aku pasti tangkap kawan kawan aku yang tinggal aku jauh keseorangan at last. KONONNYAAAAAA! hahhahaa. 


overall, trial kali ni aku target 5A. eh dah nak trial dah aku. dah besar dah pun aku. triall kotttt. haha XD 5A 5B 1C cun tak cun tak ?




tapi aku expect higher lagi lah kot. cuma yang tu aku target. eh eh kalau boleh lah kan, aku nak kimia && addmath aku dapat A+ tapi aku rasa macam ????? sebab nanti spm, hanya 2 subjek ni yang aku harap sangat sangat dapat A+. yearninggg! 


tapi aku sedar siapa diri aku. apa yang aku usahakan, itulah yang apa yang aku akan dapat. so, bersyukur lah ! kan kan ?


tuhan, please make me strong (: 

2 oh ye ?:

I'm KopiAis23@ FahmiJamal said...

gud luck nye!!!

نيك محمد عاطف said...

http://aatif96.blogspot.com/2012/07/true-storyplkn-info-that-everyone.html