Wednesday, April 24, 2013

I LOVE YOU MOM


selamat pagi kalian sekalian :)
may god bless you always and always. 

di pagi yang mulia nih (cehh haha :D), aku tertarik dengan satu segmen yang dibuat oleh kawan x-fuedo aku nih - ty. selalunya bila ada orang buat segmen, aku pandang sebelah mata sebab tarak langsung berminat. dan yang menyebabkan aku tertarik dengan segmen ty ni adalah kerana ia melibatkan ummi ku sayang - Ros Ayu Binti Abdullah :) kiranya, ni first segmen ever lah kot yang pernah aku join ^^ 

ty bagi syarat kena buat ucapan just 50 words. ohmaigod! memang konfem takkan menepati syarat. aku berani jamin! haha. 

sesungguhnya intro sangatlah panjang! haha sorry. memang kalau tengah syok dalam mood, fingers nak dancing pun aku layann. first of all - ingin aku katakan post ni aku lahir dari hati aku yang paling tulus mulus lagi suci murni bersih.


for you ty ;
ummi, kakak nak ummi tahu yang kakak teramat sangat sayangkan ummi. kakak sanggup buat apa saja untuk tengok umi senyum. kakak tak kisah apa orang kata tentang ummi sebab kakak tahu ummi telah lakukan yang terbaik untuk anak-anak ummi. maafkan kakak sebab kakak selalu lawan kata ummi, tak macam anak orang lain kan ummi? -.-' dan kakak selalu sakitkan hati ummi. kakak nak sangat mintak maaf, tapi entah kenapa bibir ni terlalu sukar untuk menuturkan kata maaf. ye, mungkin diri ini terlalu ego. and last, thanks for everythingg ummi :) only god knows how much i love you. and mark my words - NO ONE IN THIS WORLD THAT CAN TAKE YOUR PLACE IN MY HEART.  --> 112 words

me with my mom ;

'A mother is the truest friend we have, when trials heavy and sudden fall upon us; when adversity takes the place of prosperity; when friends desert us; when trouble thickens around us, still will she cling to us, and endeavor by her kind precepts and counsels to dissipate the clouds of darkness, and cause peace to return to our hearts.' - Washington Irving


semoga ummi sentiasa bahagia dunia dan akhirat.
semoga ummi sentiasa berjaya dunia dan akhirat.
semoga impian ummi tercapai dunia dan akhirat.
semoga ummi sentiasa dalam landasan islam dunia dan akhirat.
dan,
semoga ummi pergi dalam keimanan islam.

inshaallah kakak dan ummi kekal bersama hingga ke jannah allah :)

#to be truth, aku tidak bermaksud langsung join segment ni untuk dapatkan hadiah. i just want to tell the greatest world about the greatest person that i ever meet in my life :) 

p.s : click sini untuk join the segment :) tak rugi pun kalau join. ni pun khas untuk ummi kita jugak :D

nota kecil ; disebabkan blog aku takleh buat direct link yang 'sebenarnya', maka aku just join tanpa join (tanpa ty tahu). oh ehh macam kelinggggggggggggggg. hahah :D 

4 oh ye ?:

fathiah saidi said...

tapi tetap diterima. gud luck yea. =)

Nur Fahz said...

Assalamualaikum..fahz jengah rakan segmen.Gudluck dear.Moga ibumu sentiasa DiRahmati dan sejahtera hidupnya..In Shaa Allah :)

JungRara said...

hi...me pun dari segmen ni jugak.... may Allah always bless ur mom =)

nida zin said...

selamat bersegmen :)